Rafting on the colorado river - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Pien Klieverik - WaarBenJij.nu Rafting on the colorado river - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Pien Klieverik - WaarBenJij.nu

Rafting on the colorado river

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Pien

13 Juli 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Het was de bedoeling vandaag Arches te bezoeken maar door de tip die we kregen van mensen op de camping werd het raften:D rond een uurtje of 10 reden we naar 'Adrift' en kregen we de zwemvesten, even wachten en toen met een echte american schoolbus naar de rivier gebracht (met 120 km/u), eenmaal daar ontmoetten we Dylan, onze gids voor vandaag, erg aardige jongen! Ook de andere mensen in onze boot waren heel leuk, 2 friesen (Corrie en Wietse, oftewel Wesley) en 2 polen, 2 italianen die op huwelijksreis waren en wij, een gezellig bootje:D de tocht begon na de nodige veiligheidsinstructies (die mama toch wel wat angstig maakten:p) en we konden vertrekken! De omgeving was echt geweldig en het raften zelf ook super, af en toe was er een 'rapid' oftewel een versnelling...super gaaf!!!:D je moest je goed vasthouden om niet uit de boot te vallen en droog bleef je zeker niet maar dat was dan ook de bedoeling! Op sommige plekken mocht je ook zwemmen en daar waren we heel blij mee, je kon je lekker laten meevoeren op de stroming en zelfs in de versnellingen mocht je soms zwemmen,echt top:D!!! We hadden erg veel lol met de Fries Wietse (of zoals zijn american nickname was: wesley, zij waren voor heerenveen, wij voor twente nou dan weet je hoe het gaat!) Na een heerlijke lunch op een verlaten strandje (toch knap hoe een verse lunch voor 25 personen uit zo'n klein bootje kan komen...was erg lekker!!) gingen we verder, op een gegeven moment kwamen we midden in Arches National Park terecht, 2 vliegen in 1 klap!! het was echt super om vanuit een opblaasbootje de gigantische rotsen en de mooie omgeving te kunnen bekijken,helemaal goed;) al met al was het echt een topdagje en we zijn heel blij dat we het zo gedaan hebben ipv naar Arches zelf toe te gaan:D Het is nu half 8 en we zijn weer op de camping, vanavond is er een optreden van een gospelkoor (jeweetwel met gezang over God en dat iedereen schreeuwt en klapt 'God blessssss america!!!') heel leuk en toevallig dat dat net vandaag is!

Morgen gaan we vroeg op pad want moeten heel wat kilometers maken, gaan richting Bryce Canyon National Park!

We weten niet precies wanneer we weer internet hebben maar wordt vast snel vervolgd:d

Groetjes ons!

• 13 Juli 2009 - 09:21

Kelly:

Hee pien lieverd,

geen idee hoe dit werkt! maar heel leuk allemaal haha! ik had je nog een krabbel gestuurd want mijn telefoon kan al een tijd niet meer smssen! heel vervelend want wou je nog graag uitzwaaien maandag.! heb je het een beetje naar je zin? zo te z ien wel he! ben heel zenuwachtig voor morgen, haha heb er ook echt veel zin in. maar dat komt vast goed:D!

geniet er nog van! en ik hoop tot heel gauw! want we missen je.

Dikke knuffel van kel

• 13 Juli 2009 - 12:35

Elise En Marcel:

Hallo familie,
    Ben vandaag pas te weten gekomen dat jullie een reisverslag maken.
    Erg leuk om te lezen en we worden zo goed op de hoogte gehouden. De reis lijkt mij erg mooi wat ook blijkt uit de verhalen.
    Hoeveel kilometers/miles hebben jullie al gereden????

Groetjes en nog veel plezier. Zal vanaf nu elke dag op de site kijken om jullie verder te volgen.

• 13 Juli 2009 - 12:56

Amber En Naomi:

Hee Pien!:-D
    Alles goed daar?
    Hier wel.
    We zijn nu op Ferdy's verjaardag. Maar wouden ff jou avonturen lezen.
    Nog veel plezier.
    Kussies xx Je nichtjes.

• 13 Juli 2009 - 18:30

Alet:

Wat schrijf je toch weer leuk Pien!!! Echt top om die verhalen te lezen!! Geniet ervan allemaal, ben best jaloers op jullie haha zo gaaf! Heel erg veel liefs van mij!

• 13 Juli 2009 - 19:08

Peet & Lon:

Wat een fantastische verhalen allemaal. Echt super om te lezen. Ben benieuwd hoe jullie Bryce vinden en of jullie je nog gaan wagen aan "the navajo-loop"??
    We volgen jullie op de voet.....
    Gaat het goed met de camper? Zitten jullie elkaar nog niet in de weg??
    Geniet er nog van...
    heel veel liefs vanuit een ( voor het eesrt weer ) zonnig Hengelo