Foto's!! - Reisverslag uit Cannonville, Verenigde Staten van Pien Klieverik - WaarBenJij.nu Foto's!! - Reisverslag uit Cannonville, Verenigde Staten van Pien Klieverik - WaarBenJij.nu

Foto's!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Pien

14 Juli 2009 | Verenigde Staten, Cannonville

Hi there!

Wij zijn na een dagje rijden aangekmoen in Cannonville, vlakbij Bryce Canyon national park.....zitten op een mooie camping en het is bloedje heet dus we hebben vanmiddag lekker gezwommen,toevallig staan er mensen uit oldenzaal bij ons op de camping (fam Nordkamp) dus dat was wel even leuk (en heel toevallig:D)

Vandaag was weer een hele mooie route en we hebben veel dingen gezien maar konden niet veel uit de auto want moesten kilometers maken;)

Het is ook gelukt met het fototoestel!! (met dank aan een computer expert uit deurningen haha) dus nu hebben we er een paar foto's op! Meer lukt voorlopig nog niet want dat kost geld (en we blijven toch hollanders;)) peter en ilon hoe hadden jullie dat gedaan?? want volgens mij hadden jullie wel meer foto's of niet? De foto's staan bij het bericht over het raften, dat ging even mis maar goed ze staan erop;)

Morgen gaan we naar Bryce en daarna richting Vegas!!

Jullie horen van ons en super leuk dat jullie allemaal onze site lezen en reacties plaatsen, echt top:D

Liefs!

Ps, ook Nino had in de gaten dat we vandaag een grote afstand af moesten leggen, toen papa even de camper stopte zei hij namelijk: 'Trap 'm op zn staart, ouwe!' hahaha, dat hoofd van papa!!

Nou tot snel groetjes aan iedereen daar!

• 14 Juli 2009 - 04:51

Marcel En Gerrie:

Mooie foto's hoor. Nu maar lekker verder genieten en we kijken/lezen mee!

• 14 Juli 2009 - 09:18

Henk En Ria:

Hallo, daar had Nino wel een beetje gelijk in.Hij wordt al behoorlijk grijs.Maar verder is hij nog wel een ouwe in goede conditie.
    Wij gaan morgen zelf met vakantie en we kunnen jullie dan niet meer volgen of we moeten naar een internet cafe.We zullen nog wel eens zien.
    Verder allemaal nog een fijne vakantie ,de groetjes aan iedereen en doe rustig aan met die "ouwe" en natuurlijk ook met jullie moeder.

Henk en Ria

• 14 Juli 2009 - 14:00

Marcel:

Hoi familie leuk dit verslag ik hoorde het gisteren van Elise dat jullie dit doen, ook zeer mooie foto,s krijg ik ook een beetje een vakantie gevoel van. Ook goed te horen dat het wat beter gaat met de rug van Karin.Trouwens je hebt gelijk Nino.

Groeten Marcel en Elise

p.s. Nino Twente heeft een nieuwe voor Elia een zuid afrikaans international Bernard Parker en ze zijn nog bezig met een paar spelers trouwens wellenberg gaat naar NEC.

• 14 Juli 2009 - 14:12

Elise:

Hallo famillie,

Was weer reuze benieuwd wat jullie vandaag weer hadden ondernomen.De foto's zijn erg mooi en duidelijk. Je zou zo een vlucht boeken en jullie achterna gaan. Veel plezier verder en blijf uit de buurt van grote beesten

• 14 Juli 2009 - 16:07

Ma/Oma Klieverik:

Hallo luitjes,
    Ik heb het gezien dat jullie het heel mooi hebben. Ben nu bij Gerrie dus kan dit mooi even intikken. Ben beetje bezorgd om Daisy, heeft ze nog wel geld?
    Vandaag veel pijn. Nou, wens jullie nog veel plezier en doe henig an! Niet in 2 sloten tegelijk springen.

• 14 Juli 2009 - 18:25

Pim En Panja:

He hallo wereldreizigers! Leuke verhalen en mooie foto's. Jullie steken iedereen zo vreselijk aan; idd je zou zo een vlucht boeken. Wat een mooie/leuke dingen beleven jullie zeg. Enne Nino, wel een beetje respect voor je vader hoor!! Trouwens leuke vent die voorop de boot bij het raften..... Wij wensen jullie nog veel plezier; fijne vakantie en nog veel shop-minuten! Kun je het shoppen allemaal nog aan rudi??

Heel veel liefs P & P

• 23 September 2009 - 11:39

Nino :

heey pientje is het leuk daar zo aan de andere kant van de oceaan hier is je reactie die wou je toch maar ik spreekje wel weer doeg heel veel xxxxxxxxxxxxxxxxx van je alle liefste broertje